Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (8.32 secunde)
Poate ca vor sa vânda terenul catre americani, în ideea ca acestia se vor extinde. În criteriile de desemnare a câstigatorului, 75% conteaza pretul oferit pe pachetul de actiuni, restul de 25% contând pentru investitiile realizate.
Poate ca vor sa vânda terenul catre americani, în ideea ca acestia se vor extinde. În criteriile de desemnare a câstigatorului, 75% conteaza pretul oferit pe pachetul de actiuni, restul de 25% contând pentru investitiile realizate.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Aceasta concluzie a reiesit dintr-o monitorizare a activitatii senatorilor si deputatilor in prima sesiune a actualei legislaturi, efectuata de Academia de Advocacy din Timisoara in cadrul unui proiect finantat de americani.
Sprijin pentru jurnalisti Odata cu lansarea filmului "Crime colaterale", despre agresiunile facute de soldatii americani in Irak, WikiLeaks a primit mai mult de doua sute de mii de dolari in donatii, iar Assange a scris pe Twitter:
Google sarbatoreste duminica 6 martie 2011 94 de ani de la nasterea lui William Eisner sau Will Eisner, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani si un foarte bun artist care a contribuit la propagarea benzilor desenate si este cunoscut pentru studioul pe care l-a creat pentru benzile desenate "The Spirit".
doi barbati americani au cazut de pe o stanca in timp ce se jucau Pokemon Go, iar o fata de 15 ani a fost calcata de o masina cand a traversat o sosea principala in cautarea dupa pokemoni.
Este deja folosita de milioane de americani. Ce este? Se numeste TvFox. Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum.
Atentatul, care a vizat un convoi militar american, a fost urmat de un schimb de focuri intre soldatii americani si un grup de rebeli.
Este vorba despre mai mult de 183 miliarde de lei vechi (echivaland cu peste 5 milioane de dolari americani) care au fost devalizate din bugetul statului de cateva firme fantoma, cu complicitatea fostei conduceri a Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, in ultimele luni ale anului 2002.
De la Matisse la judecatorii si avocatii americani, de la comanditarii monumentului din cimitirul Montparnasse, care sigur nu au vrut un Sarut, la gorjenii care i-au spus zeci de ani Coloanei sula lui Tatarascu.
Premierul a declarat public faptul ca nu poate fi de acord cu includerea conceptului in strategie, intrucat principiul bunei guvernari a fost introdus de americani pentru tarile din lumea a treia.
Este important sa intelegem ca marea majoritate a oficialilor americani nu sunt nici informati, nici interesati de OZN-uri. Iar daca sunt minti deschise, se tem atat de mult de ridicol incat au o capacitate limitata de a actiona.
Fizicianul Stephen Hawking spunea ca vizitatorii veniti din spatiu ar fi fata de noi precum conchistadorii europeni in fata nativilor americani.
La ora actuala, Hastings poseda inregistrari de la peste 140 de veterani militari americani. Chiar inainte de a scrie acest articol el vorbise cu o noua sursa, un tehnician electromecanic la rachetele balistice Minuteman, care a fost martor in 1968 la aparitia unui OZN la baza Air Force Minot.
A produs panica pe scara larga in randurile multor americani afectati deja de paranoia de dinainte de razboi. Wilkinson considera ca productiile de science-fiction sunt cladite pe acest tip de frica si paranoia, de la filmele Alien la vastele farfurii zburatoare din Independence Day.
In schimb, printre cele peste 1.500 de victime ale "Titanicului" s-au numarat cei trei mari industriasi americani ai epocii, cei care, intamplator?, se opuneau planurilor lui J.P.
Spre exemplu, SUA au transmis de curand ca investitorii americani vor veni in Romania numai daca se va semna un nou acord cu FMI si va fi votata o legislatie permisiva pentru exploatarea gazelor de sist.
Cel putin asta anunta jurnalistii americani, cei care pun ruptura pe seama faptului ca rusoaica s-a saturat sa astepte sa fie ceruta de nevasta.
Mai mult, rusii incearca sa se razbune pe europeni si americani. De acord, si ei o duc greu, dar nu la fel de greu ca in urma cu cateva luni, iar Grecia este un premiu strategic.
google-analytics.com